• Sparkær Skole
  • Langgade 32, Sparkær, 8800 Viborg
  • skole.sparkaer@viborg.dk

Velkommen til Sparkær skole og SFO/Klub

Den 11. august 2014 startede den "nye" Sparkær skole. At skolen er ”ny” skal ses i forhold til de muligheder og krav, som den ny skolereform har bragt. Vi har i løbet af 2014’s første halvår arbejdet intenst på, at finde en ”ny vej” for Sparkær skole. En vej som skal løfte opgaverne og målsætningerne for skolereformen. Det bliver rigtig spændende, og vi glæder os rigtig meget til, at vi i tæt samarbejde med børn og forældre i endnu højere grad kan løse og levere på kerneydelsen; læring og trivsel.

Præsentationsvideo

Jens Johansen den 25-02-2015

Sparkær skoles nye omklædningsrum blev officielt indviet onsdag den 25.2. kl. 11.00, da borgmester Torsten Nielsen klippede den røde snor. Efterfølgende kunne borgmesteren ved selvsyn konstatere, at de nye omkædnings er "rigtig rigtig fine".
    På skolen er vi også rigtig rigtig glade for lokalerne, og I er meget velkomne til at kigge forbi og se ved selvsyn, hvis I kommer på skolen en dag.

/Jens